Hirdetés

Az EA egy Assassin’s Creed-stílusú játékon dolgozik

|

Valami új készül az EA konyháján, és most el is mesélték, hogy mi lesz az. Még egy kis segítséget is kapnak a dologhoz.

Hirdetés

Az EA Studios főnöke, Patrick Soderlund korábban már beszélt arról, hogy a cég szeretne terjeszkedni és a GTA - Assassin's Creed szériákhoz hasonló termékkel erősíteni. Blake Jorgensen, az EA CFO-ja most azt is megerősítette, hogy már dolgoznak is a projekten.

Az új IP felépítéséhez nem más, mint az elbűvölő Jade Raymond csatlakozott, aki korábban a Ubisoftnak segített megteremteni az Assassin's Creed univerzumot.

"Ezen a területen mi nem igazán mozogtunk még. Ezért is vettük fel a közelmúltban Jade Raymondot, aki korábban a Ubisoft Assassin's Creed sorozatával foglalkozott, és most nekünk segít összehozni egy akciójátékot a montreali stúdiónkban."

Ti milyen nyílt világú akciójátékot látnátok szívesen az EA-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)