Hirdetés

Itt a válasz - ezért lettek olcsóbbak a next-gen játékok

|

Az EA tegnap lecsippentett egy kicsit a next-gen játékainak árából, ma az is kiderült, hogy miért.

Hirdetés

Találgattak a játékosok és töprengtek az újságírók is, de senki nem tudott ésszerű magyarázatot arra, hogy az EA miért csökkentette szó nélkül, egy pillanat alatt a PlayStation 4-es játékainak árát (nem mintha baj lenne). A Sony válaszolt.

A magyarázat egyszerűbb, mint gondolnánk: a cég szerint az EA PlayStation 4-es játékainak beárazása nem végleges, mivel minden európai PlayStation Store-os ár változik még a konzol pénteki rajtja előtt.

A Sony az Eurogamernek bővebben is kifejtette a dolgot: tekintve, hogy a PS4 Európában november 29-én (nálunk ugyebár december 13-án) rajtol, így elindították a PSN korai tesztjét, ami alapján meggyőződhetnek róla, hogy a szolgáltatások és funkciók készen állnak-e az indulásra. Mivel azonban a next-gen konzol és a hozzá kapcsolódó PSN hivatalosan még nem indult el ebben a régióban, az árak sem véglegesek, az elkövetkezendő néhány napban változnak.

Aki az elmúlt napokban megvásárolta valamelyik érintett játékot (például a FIFA 14-et vagy a Battlefield 4-et), az természetesen visszakapja az esetleges különbözetet.

Platformok: Android iOS Nintendo 3DS Nintendo Wii PC PlayStation 2 PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Sony PSP Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)