Hirdetés

Hackertámadás érheti a Battlefield Play4Free játékosokat

|

Veszélyben lehetnek azok a Battlefield Play4Free játékosok, akik régebbi Windows alatt játszanak.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt az Origin sebezhetőségére hívtuk fel a figyelmeteket, most pedig Battlefield Play4Free játékosok is kezdhetnek aggódni.

Azok ugyanis, akik Windows Vista-nal régebbi operációs rendszeren játszanak a játékkal, veszélyben vannak, derült ki a legutóbbi Black Hat biztonsági konferencián. Ezeken a gépeken ugyanis kivitelezhető, hogy a felhasználókkal egy olyan modot töltessenek le, ami számukra mindössze a testreszabást teszi könnyebbé, a valóságban azonban egy rosszindulatú parancssor landol kedvenc masinájukon. Az újraindítás után pedig életbe is lép, és csak a megalkotóján múlik, mit tesz a gépekkel.

Éppen ezért mindenki óvatosan töltsön le új kiegészítőket a Battlefield Play4Free-hez, közülük is a Windows XP és 2003 operációs rendszert futtatók vannak a legnagyobb veszélyben. A játékot közel egymillióan játsszák, a Windows felhasználók 39%-a pedig még mindig XP-n tevékenykedik, a kettő metszetében nem kevesen lehetnek. Az EA természetesen ezt az ügyet is vizsgálja, reméljük nem lesz komolyabb probléma belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)