Hirdetés

Anthem - a testreszabhatóságra fókuszál az új előzetes

|

A Bioware szerepjátékának legújabb trailere elsősorban arra koncentrál, hogy hogyan tudjuk majd ütőképesebbé tenni az általunk választott Javelint.

Hirdetés

Mindenki kíváncsian várja, hogy mi fog kisülni a Bioware legújabb sci-fi akció-szerepjátékából, hiszen a korábbi alkotásaikkal ellentétben egy erősen multiplayer központú darabról van szó. A fejlesztők most megosztottak egy trailert, amelyben részletesebben beszélnek a játékról, egészen pontosan a különféle ruhák testreszabási lehetőségeiről.

Hirdetés

A csapat a napokban egy új videósorozatot indított "This Is Anthem" címen, melynek minden epizódjában a különféle játékmechanikákat fogják részletesen ismertetni. Az első epizódban a történetről, a karakterfejlesztésről valamint a Javelinekről is szó esik, de általában véve az utóbbi téma adja a videó nagy részét.

Azt már korábbról is tudjuk, hogy a játékban négy különféle Javelint, vagyis repülő páncélt építhetünk majd meg (Ranger, Interceptor, Colossus, Storm), amelyek mind más szerepkör betöltésére lesznek majd alkalmasabbak, viszont a videóból kiderül, hogy nem feltétlenül kell leragadnunk a kaptafánál: mindegyik Javelint testreszabhatjuk oly módon, hogy több szerepkörben is képes legyen helytállni, már csak azzal is, ha ügyesen válogatjuk össze a fegyverzetünket.

Érdekes lesz látni, hogy a játékosok miként térképezik majd fel ezeket a lehetőségeket és milyen egyedi konfigurációk jönnek majd létre, ahogy a rajongók elkezdenek ráérezni a játék lényegére. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)