Hirdetés

Végre elérhetőek a korábbi Mass Effect DLC-k az Originen

|

Némi késéssel, de végre az Originre is felkerültek a Mass Effect második és harmadik részének letölthető tartalmai.

Hirdetés

Amíg a Mass Effect: Andromeda igen megósztóra sikeredett (és akkor még elég enyhén fogalmaztunk egyesek reakcióit figyelembe véve), addig a sorozat első három része hatalmas siker volt, így rendkívül fura, hogy eddig az EA nem tette fel a DLC-ket az Originre, hanem kizárólag egy játékbeli pontrendszer segítségével lehetett őket megvenni.

Hirdetés

Az EA most végre elérkezettnek látta az idejét, hogy ezeket a kiegészítőket külön is megvehessük az Originen, mondjuk az az igazság, hogy továbbra is akad furcsaság a cég megoldásával kapcsolatban: míg maga a Mass Effect trilógia 15 dollárba kerül, addig a második és harmadik rész DLC csomagjai összesen 55 dolcsiba kerülnek, ami azért nem mindegy még akkor sem, ha benne van a teljes soundtrack is.

Nagy kár, mert egyébként a DLC-k között vannak igazán kiválóak is, de közel sem biztos, hogy mindenkinek megéri egy AAA játék árát, ha akar pár új bevetést a Normandy legénységével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)