Hirdetés

Az EA nem tervezi, hogy szakítana a Titanfall 2 fejlesztőivel

|

Ugyan a Titanfall 2 nem fogyott olyan jól a megjelenéskor, mint ahogy azt az Electronic Arts szerette volna, nem pánikolnak a kiadónál és továbbra is együtt dolgoznak majd a Respawn csapatával.

Hirdetés

Nemrég tartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját az Electronic Arts is, ahol a vezérigazgató, Andrew Wilson rengeteg érdekes információval szolgált a befektetőknek például a BioWare új projektjétől vagy éppen a Need for Speed jövőjéről. Ezek mellett szóba került a Titanfall 2 nem túl fényes pénzügyi szereplése is, aminek kapcsán kifejezetten pozitívan nyilatkozott a kiadó feje.

Ugyan az októberi megjelenés óta nem fogy olyan ütemben a játék, hogy kirobbanó sikernek lehessen nevezni a második részt, Wilson elmondása szerint továbbra is bíznak a játék hosszútávú sikerében. A vezérigazgató kiemelte, hogy az utóbbi évek egyik legnagyobb kritikai sikert elérő FPS-e volt a Titanfall 2, ahogy azt is, hogy még mindig sokan játszanak a játékkal. Hozzátette azt is, hogy annak ellenére, hogy Vince Zampella korábban elég borúlátó volt egy esetleges Titanfall 3 kapcsán, a kiadó "elkötelezett" a Respawn csapata és a Titanfall széria mellett.

A kettő mondjuk nem zárja ki egymást, ha az EA lehetővé teszi, hogy a készítők sokáig támogassák a Titanfall 2-t, amire Wilson hosszú évek alatt felhalmozódó eladásokra vonatkozó kijelentései is utaltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)