Hirdetés

Akad még meglepetés az EA tarsolyában

|

Az E3 környékén minden bizonnyal nem csak a már ismert projektjeiről mesél még többet az Electronic Arts, hanem nagy valószínűséggel egy új IP is bemutatkozik majd.

Hirdetés

Az Electronic Arts munkatársai valószínűleg már izgatottan készülnek a június közepén megrendezésre kerülő EA Playre és az E3-ra, ahol minden bizonnyal egy egészen új IP-t is bejelentenek majd. Így a Titanfall 2 és a Battlefield 1 idén őszi rajtja után 2017-ben is egész erős felhozataluk lehet majd.

Blake Jorgensen elárulta ugyanis a GameSpotnak, hogy 2017-ben nem csak a következő Star Wars Battlefront és a Mass Effect: Andromeda érkezik majd: "Érkezik jövőre új IP-nk, igen. Még nem jelentettük be, de valószínűleg hamarosan látni fogjátok" - mondta. Az ugyanezen a befektetői beszámolón elhangzottak alapján tudjuk, hogy ez nem a Motive játéka lesz, de dolgozik új IP-n például a BioWare is. De ha szerencsénk van, a fent említett két esemény után nem találgatnunk kell majd, milyen új játékról van szó, hanem már az ismert részleteken csámcsoghatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)