Hirdetés

EA - Feltámad a Medal of Honor

|

Az EA tegnap bejelentette, hogy számos régi nagy játéka közül a Medal of Honort is meg akarja újítani

Hirdetés

Mikor máskor is lehetne alkalmasabb egy új Medal of Honor részről információkat szivárogtatni, mint amikor a nagy konkurens Activision a maga világmegváltó új FPS-ének, a Call of Duty: Modern Warfare 2 startjával van elfoglalva.

Emlékszünk, amikor a CoD és a MoH még egymással rivalizált, egymásra licitáltak a sorra érkező második világháborús részek. Aztán az EA és a MoH lassan kezdet lemaradni, főleg amiatt, mert megjelent a Modern Warfare, aminek a modern korokba helyezett története igazolta a 2. világháborús téma elhasználódását. Az Airborne óta nem is hallottunk új Medal of Honor játékról, egészen mostanáig.

Mostani nyilatkozatunk Frank Gibeau szájából hangzott el a tegnapi nap, miszerint az EA hamarosan, néhány hónapon belül közéteszi a Medal of Honor széria feltámasztásáról szóló terveit.

Korábban már voltak pletykák, a MW nyomán modern időkben játszódó új Medal of Honor epizódról. Az akkori mendemondák szerint az Operation Anaconda alcímre hallgató új rész egy 2002-es afganisztáni hadművelet eseményeit dolgozná föl. Pár hónap, és kiderül.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)