Hirdetés

Battlefield Hardline - megvan a Betrayal DLC megjelenési dátuma

|

Megtudtuk, hogy mikor jelenik meg a Battlefield Hardline utolsó DLC-je, ráadásul egy ütős rajongói trailer is készült hozzá.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a szebb napokat is látott spin-off, a Battlefield Hardline legutolsó letölthető csomagja, ami megtoldja pár a játékot új pályákkal és fegyverekkel, illetve valamilyen oknál fogva egy kard is helyet kapott benne. A Visceleral végre bejelentette a DLC dátumát, illetve egy rajongói előzetes is napvilágot látott.

A Betrayal DLC hivatalos megjelenési dátuma március 1-én esedékes a Premium tagok számára, akik pedig külön veszik meg a csomagot, azok március 15-től férhetnek majd hozzá. A DLC-ben egészen pontosan 4 új pálya, 7 fegyver és 2 jármű található. Új fegyvereket nem csak a DLC tulajdonosai kapnak, minden játékosnak jut valami újdonság.

A launch trailer érdekessége, hogy nem a Visceral gyártotta, hanem a különféle filmszerű machinima videókról elhíresült The Two Scotsmen készítette a játékhoz. A videó nagyon hangulatos lett, talán még annak is meghozza a kedvét a DLC-hez, aki egyébként már lemondott a játékról.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)