Hirdetés

Battlefield Hardline - többen játszanak PS3-on, mint PC-n

|

A játékosok nagy része látszólag nem igazán kapott rá a Battlefield rendőrős oldalhajtására, a számadatok mégis meglepőek.

Hirdetés

Mostanában inkább a Star Wars Battlefront kapja a savat az EA felhozatalából, de tavaly volt még egy játék, amivel csalódást okozott a cég a rajongóknak, ez pedig nem volt más, mint a Battlefield Hardline. A keserű indulás ellenére viszont mégis úgy tűnik, hogy vannak rajongói a játéknak.

A legtöbben valószínűleg arra számítanak, hogy már a kutyát se érdekli a Hardline, de ha megnézzük a BFHStats oldalát, akkor meglepő adatokat találunk. Alig 1000 ember játszik PC-n átlagosan, az utóbbi 24 órában is nagyjából 2600 ember volt a legtöbb játékos egyidőben, ezzel szemben a PS3-as verzióval átlagosan 2000 ember is játszik, míg az elmúlt 24 órában több, mint 3000 játékos is feltűnt a játékban. A jelen generációs konzolokon azért jobb a helyzet, de a számok meg sem közelítik a Battlefield 4 statisztikáit.

Bizonyos szempontból meglepő, hogy ennyire gyorsan eltűntek a játékosok, mert az tény, hogy a Hardline nem igazán forradalmasította a megszokott Battlefield formulát, de azért közel sem volt ennyire katasztrófális.

Ti mit gondoltok? Játszátok még a Hardline-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)