Hirdetés

Need For Speed - van értelme évente új részt kiadni?

|

Jó sokat kellett várni arra, hogy végre bejelentsenek egy új Need For Speed játékot, de vajon mi kellene ahhoz, hogy minden évben kapjunk egyet?

Hirdetés

A rengeteg felemásra sikeredett játék és a hosszú szünet után végre bejelentettek egy új Need For Speed játékot, ami tényleg izgalmasnak néz ki. A közönségkedvenc Need For Speed: Underground stílusából merítő alkotás idén újraindítja a sorozatot, de vajon mennyi az esélye annak, hogy jövőre is, és esetleg azután is kapjunk új NFS-t?

Az MCVUK készített interjút az EA Games igazgatójával, Peter Moore-ral, aki szerint a cég még nem nagyon gondolkozott el ezen a kérdésen, de szerinte mindenképp megfontolandó az ötlet: "Nem tudom, hogy évente kiadhatnánk-e egyet, ez egy érdekes kérdés. Meglátjuk, hogy mennyire teljesít jól ez a játék, de igazából csak akkor működhet évente, ha tényleg friss ötleteket tudunk belevinni. Ugyanez a nehézségünk támadt a golffal. Képesek vagyunk elég innovációt belevinni a golfba ahhoz, hogy minden évben ki tudjunk adni valami érdekeset?"

Tény, hogy a korábbi epizódokban sem variált végtelenül az EA, elvégre ahogy felfedezték a rendőrös üldözésekben rejlő potenciált, csak nagy nehezen tudtak elrugaszkodni a témától.

Ti mit gondoltok? Érdemes lenne évente előrukkolni valamivel, vagy inkább csak spóroljanak az ötletekkel a srácok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)