Hirdetés

Az EA-nél a legjobb dolgozni

|

Bár Amerika legrosszabb cégének választották, a kiadó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az alkalmazottak minden igényét kielégítse.

Hirdetés

Hiába került ki zsinórban másodszor győztesen az "Amerika legrosszabb cége" versenyből, több éve tökéletes munkahelynek tartják az EA-t, ahol öröm dolgozni. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek az emberi jogok és egyenlőség tiszteletben tartására.

Az egyik legnagyobb emberi jogokat védő szervezet, a Human Rights Campaign harmadik alkalommal értékelte tökéletesre a kiadó teljesítményét. A "Legjobb Munkahely 2014-ben" szavazáson 100%-ot teljesített a cég, amellyel jóval az átlag fölé emelkednek. Az EA természetesen nagyon büszke a teljesítményére, és kiemelten fontosnak tartják a cégen belüli egyenlőséget.

A kiadó 2008-ban és 2012-ben is tökéletes pontszámot ért el az értékelésen, és minden évben nagy hangsúlyt fektet a kérdésre. Egyre nagyobb szerepet vállalnak a melegek és transzneműek jogaiért vívott harcban, több éve résztvevői melegjogi felvonulásoknak is. Peter Moore speciel hihetetlenül menő egy hatalmas fukssszal a nyakában, de az életnagyságú zombik furán hatnak egy ilyen felvonuláson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)