Hirdetés

EA: "maradnak a játékfolytatások"

|

Glenn Entis, az Electronic Arts alelnöke és és vizuális vezetője a Gameindustry.biz-nek adott exkluzív interjújában arról nyilatkozott, hogyan képzeli el a kiadó jövőjét.

Hirdetés

"Mindig is azon dolgoztunk, hogy a legjobb játékokat készítsük, de most szeretnénk kicst változtatni, és újat létrehozni. Üzletileg is úgy gondoljuk, hogy a valódi jövő az új dolgok megalkotása, majd azok tovább építése.

De félreértés ne essék: nem mozdulunk el a jól bevált üzleti modelltől. A licencekre épülő játékaink is ugyanúgy megmaradnak. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a megvásárolt licenceik tulajdonosaival. Amit mondani próbálok, hogy agresszív módon be szeretnénk építeni a licenceink közé az eredeti ötleteket.

Amit az átlagember észrevesz a változásból, az nem egy teljesen új irány. Olyan teszünk, amit mindig is csináltunk, csak épp most nagyobb odaadással. Még energetikusabbá akarjuk tenni az újítást, és több kreatív kockázatot vállalni."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)