Hirdetés

Az EA megjósolta, ki nyeri az idei foci vb-t - vajon most is beletrafálnak?

|

Már most tudni lehet, ki viszi haza a kupát a 2022-es labdarúgó-világbajnokságon?

Hirdetés

Az EA jó szokása, hogy minden aktuális labdarúgó-világbajnokság előtt megpróbálja szimuláció segítségével megjósolni, ki fogja nyerni a vb-t. Nyilván ez nem rossz reklám az aktuális FIFA epizódnak (esetünkben a FIFA 23-nak), és persze önmagában is érdekes, hogy ki lehet-e így matekozni a véső győztest. 

Az eddigi példák egyébként nagyon azt mutatták, hogy igen, hiszen az elmúlt három foci vb esetén is bejött az EA tippje: a 2010-es tornát ugyebár Spanyolország nyerte, négy évvel később Németország diadalmaskodott, 2018-ban pedig Franciaország örülhetett a döntő legévégén. 

Hirdetés

De térjünk is rá gyorsan a lényegre: az EA szerint idén a 32 induló nemzet közül végül az argentin válogatott lesz a legjobb, vagyis Argentína nyeri a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot - ami egyébként december 18-án zárul. Szerintük a második Brazília, a bronzérmes pedig Franciaország lesz.

A teljes elemzést itt találjátok, az EA szerint az aranycipő, vagyis a legtöbb gólt rúgó játékosnak járó díj például Lionel Messihez fog kerülni, aki hét meccsen összesen 8 találatot ér el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)