Hirdetés

Az EA Motive montreali csapata még egy játékot fejleszt

|

A Motive Studios csapata több vasat is tart a tűzben, köztük az új nyílt világú Star Wars játékot.

Hirdetés

A Motive-nak most bőven van dolga: ők kapták meg az új Star Wars játék fejlesztésének feladatát, közben pedig dolgoznak a Plants vs. Zombies franchise következő darabján. A montreali iroda is besegít a Star Wars projekttel, de közben egy kis csapatnyi fejlesztő elkezdett egy második projekten dolgozni.

Hirdetés

A stúdió feje, Jade Raymond jelentett a csapat helyzetéről.

"Ami igazán izgalmas, hogy a második projekt 3 szenvedélyes fejlesztő agyából pattant ki, akik a szabadidejükben dolgoztak ezen. Nagyon izgatottak voltak, minden áron akartak csinálni belőle egy prototípust, mi pedig megadtuk nekik, amire szükségük volt. Azóta egyre többen csatlakoztak hozzájuk. Mára már egy teljes értékű csapat lett belőlük, akik mind az új projekten dolgoznak."

Több stúdiónál is azon panaszkodnak általában a fejlesztők, hogy a céges bürokrácia nem ad teret a kreativitásnak. Jade Raymond ezt aktívan szeretné elkerülni.

"Rengeteg kreatív ötlet születik itt, melyekkel a nagy címek közötti időszakokban tudunk foglalkozni. Ilyenkor hagyjuk kisebb csapatok megalakulását, elkészülnek a prototípusok, és a legjobbakból aztán valódi projektek lesznek."

Szimpatikus hozzáállás, amiből remélhetőleg rengeteg jobbnál jobb izgalmas cím születik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)