Hirdetés

EA: Nem kell Jack Thompson segítsége

|

Az Electronic Arts elutasította Jack Thompson ajánlatát, miszerint segítséget nyújt a Take Two bekebelezéséhez.

Hirdetés

Jack Thompson, a játékosok legnagyobb kedvence (lásd itt, itt, és itt, hogy csak néhányat emeljek ki ...) ismét sikeresen járatta le magát egy világ előtt. Mr. Thompson néhány nappal ezelőtt levélben ajánlotta fel segítségét az Electronic Arts-nak, állítása szerint azzal támogatná a Take Two megvásárlását, hogy kiebrudálja székéből Strauss Zelnick elnököt. Az eltökélt ügyvéd úgy látja, hogy Zelnick távozásával egy csapásra megoldódna a játékipar minden baja, nem lenne erőszakos a GTA IV, és feltalálnák a rák ellenszerét is. Az Electronic Arts természetesen nem kért a nagy kontár segítségéből, döntésüket pedig azzal indokolták, hogy Jack Thompson korábbi nyilatkozatai elképzelhetetlenné tesznek mindenféle együttműködést. Lehet erre bármit is mondani?

 

 

jackthompson.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)