Hirdetés

Az EA Switchre vinné a Frostbite motort?

|

Úgy néz ki, hogy a játékóriás komolyabban rá akar telepedni a Nintendo konzoljára.

Hirdetés

NintendoSoup jelentette, hogy egy YouTube videós, Doctre81 rátalált egy igen érdekes LinkdIn profilra. A leírás egy EA programozóhoz tartozik, aki a jelek szerint egy már létező fejlesztői készlet Nintendo Switchre költöztetésén dolgozott.

Hirdetés

Maga a Frostbite konkrétan nincs megemlítve, viszont az ott van, hogy a kérdéses készletet olyan játékokhoz használják jelenleg, mint a Battlefield V és az Anthem.

Az EA zászlóshajói közül jelenleg csak a FIFA jelenik meg a Switchre, de az is egy egyedi motorral, tehát nem a Forstbite-ot használja. Ha a kiadó tényleg rápörgött a portolásra, akkor komolyabb címek portjai is tiszteletüket tehetik Switchen, de azért ez egyelőre nagyon teoretikus kijelentés, mivel csak pletykáról van szó.

Ti örülnétek több AAA cím portnak, vagy a Nintendo konzolja maradjon csak Nintendo exkluzívokkal teli?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)