Hirdetés

Ezekkel a játékokkal bővül az EA és Origin Access kínálata

|

Hamarosan egy régóta várt játék is bekerül az EA/Origin Access Vaultjába, de az is kiderült, hogy a közeljövőbe még mikre számíthatunk majd.

Hirdetés

Már régóta várták a FIFA 17 érkezését az EA/Origin Access előfizetői, ma pedig végre elárulta az Electronic Arts, hogy mikor számíthatunk a focis sorozat legújabb részére.

Egészen pontosan április 21-én kerül be az EA és Origin Access kínálatába a FIFA 17, így Xbox One-on és PC-én is szabadon rúghatják a virtuális lasztit azok, akik előfizetnek a szolgáltatásra.

Az EA azt is elmondta, a következő hónapokban mely új játékokra számíthatunk majd. Április és június között a Dragon Age: Origins és a Medal of Honor: Airborne csatlakozik az Xbox One-os EA Accesshez, a PC-s Origin Access előfizetői pedig ugyanezen időszak alatt a Pony Island, a Command & Conquer: The Ultimate Collection, a Hacknet, és az Orwell érkezését borítékolhatják. 

Ti melyik játéknak örültök a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)