Hirdetés

Az Origin Access játéklistája most három új címmel bővült

|

Az EA Origin Access előfizetésének köszönhetően a sportrajongók, a Warhammer 40000 világának kedvelői és az FPS-ek hívei is megtalálhatják a számításukat.

Hirdetés

A videojátékiparban is egyre elterjedtebbek az előfizetés alapú szolgáltatások, és ha a listáról levesszük a nemrég debütáló streaming platformokat, akkor is jó pár stúdiónál találunk egy kisebb havidíjért hozzáférhető játékkínálatot. Ilyen például az EA is, aki az Origin Access keretében rengeteg játékát tette elérhetővé, ez a lista pedig most még bővült is. 

Hirdetés

Két különböző árkategóriában fizethetünk elő a kiadó szolgáltatására, ebből az olcsóbb Origin Access Basic havi 5 dollárba kerül, ezért cserébe több, mint 250 címhez férünk hozzá, ráadásul még egy 10%-os kedvezmény is kapunk az Origin Store-ban. Ehhez a kínálathoz csatlakozott most a Medal Of Honor: Airborne, ami egy időben méltó versenytársa volt a Call of Duty szériának. 

A drágább Origin Access Premierért 15 dollárt kell fizessünk egy hónapban, cserébe mindaz jár, ami a Basicben, kiegészülve egy sokkal szélesebb játékkínálattal, köztük az EA frissen megjelent címeivel, DLC-kkel és kiegészítőkkel. A Premierre befizetők mostantól a Warhammer 40000: Mechanicust és az AO Tennis 2-t is elérik az Origin felhozatalából. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)