Hirdetés

EA Origin Humble Bundle - átadták az első adományt

|

A Humble Bundle eddigi legsikeresebb csomagjának bevételeiből ugyan az EA is részesülhetett volna, de a kiadó úgy döntött, inkább a teljes pénzt felajánlja különböző jótékonysági szervezeteknek.

Hirdetés

A több mint 2,1 millió példányban fogyott EA Origin Humble Bundle 10,5 milliós bevételt hozott, amivel jócskán túlszárnyalta a korábbi rekorder, a Humble Bundle 5 ötmillió dollárját.

Az EA viszont köszöni, remekül megvan enélkül a pénz nélkül is, és tudja, hogy vannak, akiknek nagyobb szükségük van rá. Az első szervezet, ami részesült ebből a pénzből az American Cancer Society, melynek 1,65 millió dollárt adott át Peter Moore COO a múlt héten.

A maradék 8,85 millióból a Human Rights Campaign, a Watsi, a San Francisco AIDS Foundation, az amerikai Vöröskereszt, és a GamesAid is kap. Azt, hogy melyik mennyit, a vásárlók dönthették el.

Az Origin Humble Bundle megvásárlásával akár már 5 dollárért bárki megvehette a C&C: Red Alert 3 - Uprisingot, a Populoust, a Dead Space-t, a Burnout Paradise: The Ultimate Boxot, a Crysis 2: Maximum Editiont, a Mirror's Edge-et, a Dead Space 3-at, a Medal of Honort, a Battlefield 3-at és a The Sims 3 Starter Packet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)