Hirdetés

Mától elérhető az Origin legújabb ingyenes játéka

|

Az EA továbbra is ingyenes játékokkal kedveskedik az On the House program keretein belül. Ma egy újabb játékkal bővült a kínálat.

Hirdetés

Az Electronic Arts időről időre meglepi pár ingyenes játékkal az Origin felhasználóit. Az On the House programban legutóbb például a Medal of Honor: Pacific Assault vált ingyen letölthetővé. Akkor az FPS-műfaj kedvelői örülhettek, most viszont az RPG rajongók arcára varázsoltak széles mosolyt.

Egy igazán nosztalgikus címet tölthet le mindenki, aki rendelkezik Origin fiókkal. A 2000-ben megjelent Nox egy egyedi szerepjáték, amit az a Westwood Studios készített, akik leginkább RTS-ekről voltak híresek a 90-es években. Az egyjátékos kampány mellett multiplayer mód is vár benneteket a Noxban.

A játékot erre a linkre kattintva tudjátok beszerezni, mindössze egy regisztrációra lesz szükségetek (ha eddig még nem lenne Origin fiókotok).

Ti örültök a legújabb On the House játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)