Hirdetés

Ingyenes az egyik legjobb tower defense játék az Originen

|

Az EA On The House promóciójában most a PopCap remek alkotása zsebelhető be.

Hirdetés

A szerény kezdetekhez képest egy elég komoly játéksorozattá nőtte ki magát a Plants vs. Zombies. Mostanában leginkább pörgős lövöldékben küzdenek meg egymással a növények és a zombik, de a széria legelső alkotása még egészen más stílusban mutatta be ezt az epikus háborút.

Hirdetés

Idén már 8 éve annak, hogy megjelent a PopCap Games nagy sikerű tower defense játéka, a Plants vs. Zombies, és ugyan az utóbbi évek során a széria eléggé más irányba ment el a Garden Warfare-rel, még ma is remek móka a növények és a zombik harca.

Az Origin On The House akciójában most meg is kaparinthatjátok a PvZ-t, ráadásul egyből a Game of the Year kiadást, ami számos extra tartalommal dobja fel az amúgy sem unalmas játékot.

Nektek melyik a kedvenc Plants vs. Zombies részetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)