Hirdetés

SimCity - ingyen kipróbálhatod

|

Épp most kaptunk meg egy játékot ingyen, de az EA nem áll meg itt: mostantól a legfrissebb SimCityt is bárki kipróbálhatja.

Hirdetés

Az EA nagyon szeretné, hogy a gamerek használják az Origint, és ha lehet, meg is szeressék. Az On The House promócióban ingyenessé váló játékok mellett a Titanfallhoz hasonlóan egy másik játékot is kipróbálhatunk, ez pedig a SimCity.

Itt most nincs kikötve, mikor kezdjük meg a próbaverziót, mint a Game Time esetében, azonban korlátozások hadával kell szembenéznünk: Mac-en nem, csak PC-n élhetünk az ajánlattal, és egy gépen csak egy Origin-fiókról aktiválhatjuk azt.

Emellett csak egyjátékos módban játszhatunk, ott is csak két régiót, Cape Trinity-t és a Reflection Atollt próbálhatjuk ki. Ehhez pontosan két mentési hely áll rendelkezésre, és összesen négy órát kapunk, mielőtt megkérnek minket udvariasan, hogy ugyan, vegyük már meg a játékot. Négy óra azért nem olyan kevés, bár tökéletesen működő metropoliszt nehéz ennyi idő alatt felhúzni.

Ti éltek az ajánlattal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)