Hirdetés

Egy egész országot tiltott ki az EA az Originről

|

Az EA látszólag teljesen tudatosan tiltotta ki egy egész ország lakosságát az Origin rendszeréből.

Hirdetés

Ugyan az EA PC-s digitális terjesztésre használt platformja, az Origin néhány technikai problémától sújtva indult útjára néhány éve, mára egészen elfogadható rendszerré nőtte ki magát. Mindezt Mianmar játékosai jelenleg egy érdekes döntés miatt nem élvezhetik.

Az EA minden bizonnyal a Kelet-ázsiai ország ellen bevezetett amerikai gazdasági szankciók keretében tette ideiglenesen elérhetetlenné a szolgáltatást, ezeket viszont az USA visszavonta már majdnem egy hónapja, október 7-én. Ennek ellenére az Origin továbbra is egy méretes "Hozzáférés megtagadva" felirattal várja azokat, akik mianmari IP-címről próbálnak belépni, így természetesen korábban legálisan megszerzett játékaikhoz sem férnek hozzá, a kalózokkal ellentétben. Persze egy VPN-szolgáltatás használata megoldja a problémát, ettől függetlenül nehéz megérteni, miért nem állították még vissza az Origin-hozzáférést az országban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)