Hirdetés

EA pénzügyi jelentés: vitték a FIFA 13-at, mint a cukrot

|

Az Electronic Arts közzé tette a második negyedéves pénzügyi jelentését, melyből több játék eladásairól is első kézben értesülhettünk.

Hirdetés

Mi is vihette volna a pálmát a cégnél, mint a FIFA széria aktuális kiadása? Ez cseppet sem meglepő, az már azonban igen, hogy pár héttel a megjelenés után máris 7,4 millió példány kelt el világszerte a FIFA 13-ból, ami rendkívüli eredménynek számít.

Az Electronic Arts a focis cím mellett büszke volt másik fiára, a Battlefiield 3 Premium-ra is, ugyanis a közlemény alapján eddig már több, mint 2 millió játékos csatlakozott a szolgáltatáshoz, ami szintén szép teljesítmény.

Rengetegen voltak kíváncsiak a Medal of Honor: Warfighter bevételeire, de ezzel kapcsolatban az Electronic Arts nem osztott meg semmilyen adatot, csupán annyit, hogy a Warfighter várakozáson alul teljesített, de meg fogja találni a saját célközönségét.

A második legnagyobb csalódást az NBA jelentette a cég számára, hiszen a pénzügyi mérlegen nem mutat jól, ha egy játékot bármekkora fejlesztés idő után lapátra tesznek, de az EA további sportjátékai, a FIFA, A Madden NFL és az EA Sports címek szépítenek az összképen.

Végül Frank Gibeau, az Electronic Arts elnöke szerint a következő negyedévben a Dead Space 3, a Crysis 3 és a SimCity csúcsbevételeket produkálnak majd, ők a cég legnagyobb sikervárományosai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)