Hirdetés

Júniusra már játszható állapotban lesz az új Need for Speed

|

Az EA idén is az E3 idején, de attól függetlenül tartja nagy éves bemutatóját, ahol a Need for Speed mellett a Star Wars Battlefront 2-t is ki lehet majd próbálni.

Hirdetés

Az utóbbi jó néhány alkalommal nem olyan Need for Speed játékot kaptunk, amilyet megérdemeltünk volna, de reménykedünk, hátha az idei évre már tényleg összekapja magát a Ghost Games.

Az Electronic Arts azon túl, hogy az idei év végére lőtte be a megjelenést, illetve hogy nagyon szép és nagyon jó lesz, semmit nem mondott a játékról, így azt sem tuduk, hogy a 2015-ös irányt folytatják-e, vagy megint teljesen felborítanak mindent. Annyi biztos, hogy a bejelentés már közel van, hiszen június 10-12 között, az EA Playen ki lehet majd próbálni a Star Wars Battlefront 2, a Madden NFL 18, a FIFA 18 és az NBA Live 18 társaságában. Talán nem várnak nyárig a leleplezéssel. 

A következő néhány hónapban további részleteket tudhatunk majd meg az esemény programjáról, talán lesz a hands-on felhozatalban olyan játék is, amiről most még nem beszélnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)