Hirdetés

EA: Riccitiello nem megy sehova!

|

Az Electronic Arts hivatalosan is cáfolta, hogy meg kívánna válni ügyvezetőjétől.

Hirdetés

A közelmúltban olyan pletykák kaptak szárnyra, amelyek biztosra vették, hogy az EA Sports élén ücsörgő Peter Moore veszi át John Riccitiello helyét az ügyvezető igazgató posztján.



Larry Probst, aki 1991 és 1998 között a melegek diszkriminációja ellen fellépő, valamint a teljesen digitalizált játékvilág felé haladó EA elnöke, 2007-ig pedig az ügyvezető igazgatója volt, az igazgatótanács tagjaként, és a legnagyobb egyéni részvényesként még mindig jelentős befolyással bír a cégre, ezért nem meglepő, hogy őt faggatták a sajtó munkatársai Riccitiello esetleges leváltása kapcsán.
Bár a részvényindex tartósan mínuszba fordulása akár fel is vethetne személycseréket a menedzsment élén, Probst határozottan cáfolta, hogy ilyen terveik lennének. Bizalmuk Riccitielloban és csapatában töretlen, az utóbbi két pénzügyi évben terven felül teljesített a vállalat, s biztosak abban, hogy továbbra is az elvárásoknak megfelelően valósul meg az EA stratégiája.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)