Hirdetés

EA – Samsung mobiljáték bajnokság

|

Gyere el és próbáld ki magad a legjobb Electronic Arts mobil játékokban, és nyerj egy Samsung U800-as mobiltelefont!

Hirdetés

Az idei WCG-n a sok-sok kipróbálható produktum mellett a casual alkotások szerelmesei is megtalálják a számításaikat, ugyanis az Electronic Arts a helyszínen egy mobil játékokkal meghirdetett rögtönzött versenyt tart a helyszínen.

ea_mobile.jpg
 

Az idei World Cyber Games magyarországi döntőn ingyenesen részt vehetsz az EA Mobil szervezésében egy mobil játék bajnokságon, melyen a sok értékes nyeremény mellett nyerhetsz egy Samsung U800-as mobiltelefont is telis-tele EA játékokkal. A bajnokságok minden óra egészekor indulnak, és az óra végig tartanak. A győztes az, aki az egy óra alatt az előre megadott pályán a legjobb időt tudja futni. Fontos, hogy minden órában csak egyetlen alkalommal indulhatsz (ez gyakorlatilag kb. 5 perc játékot jelent), hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel másoknak is legyen esélyük. Az óra végén az eredményt hirdetést követően új pályán folytatódik a bajnokság. Akik nem nyernek az adott órában, azok is értékes nyereményekben részesülnek, valamint a következő órában újrapróbálkozhatnak. A 10:00-tól 17:00-ig tartó bajnokság győzteseit 17:30-kor várjuk a Samsung színpadon, egy mindent eldöntő mérkőzésre, ahol kiderül, ki nyeri meg a Samsung U800-as telefont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)