Hirdetés

SimCity - egyre biztosabb az offline mód

|

Az EA újabb árulkodó kérdőívet töltetett ki játékosaival, középpontban a SimCity-vel.

Hirdetés

Emlékeztek még a Battlefield 4 felmérésre, melyben az EA a játékosok véleményét kérte ki egy-két újításról a játékkal kapcsolatban? Hasonló kérdőív érkezett a SimCity-hez is, lássuk miről van szó pontosan.

A kérdőív egyik érdekes pontja az úgynevezett "Classic Mode" volt, melyben a játékosok úgy tökéletesíthetik városaikat, hogy közben csalásokat és különböző feloldható tartalmakat is alkalmazhatnak, a leírás alapján nem csak online, hanem offline módban is. Ezen felül szó esett még busz, villamos és egysínű vasútvonalakról, híd- és aluljáró készítésről, út és város átnevezésről, egyirányú utcákról, megosztott online eseményekről, nagyobb városokról, metró hálózatról, terraformálásról, kooperatív módról, The Sims importálásról, katonai bázisok és bűnszövetkezetek menedzseléséről, valamint további kulturális helyszínekről, mint például új múzeumok. Utaltak továbbá londoni nevezetességek megjelenésére is, például a Big Benre, vagy a kétemeletes buszállomásokra. Dióhéjban ezekre az újításokra számíthatunk a SimCity-ben, de mivel egy kérdőívről van szó, egyelőre semmit se vegyünk készpénzként. Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)