Hirdetés

Visszatérhetnek PC-re az EA Sports sportjátékai

|

Jelenleg a FIFA az egyetlen EA Sports játéksorozat, aminek részei még minden évben megjelennek PC-re. Ez azonban változhat.

Hirdetés

Madden NFL és NBA Live játék 2007-ben, NHL 2008-ban, PGA Tour pedig 2012-ben jelent meg utoljára PC-re. Az EA sportjátékait a konzolos közönség (és leginkább a nem gamer sportrajongók, akiknek csak az kell, hogy legyen valami a nappaliban, amin a játék mindenféle ügyeskedés nélkül fut) jobban vették, ezért a kiadó a különböző sorozatok egy-egy pontjain úgy döntött, nem éri meg neki a PC-s portot elkészíteni. A FIFA kivétel, arra PC-n is világszerte nagy a kereslet.

Az EA Canada alelnöke, Matt Bilbey és az EA Tiburon alelnöke, Cam Weber beszéltek arról, hogy visszahoznák-e az említett sorozatokat PC-re. Bilbey elmondta, a Madden NFL esetében a legkevésbé valószínű a PC-s változat, de ha látják, hogy volna értelme, kihasználják a lehetőséget. Hozzátette, annak idején jó üzlet volt PC-re Madden NFL játékot kiadni, viszont ahogy elkezdtek zuhanni az eladások, az EA is elpártolt a platformtól. Weber szerint nem zárkóznak el a visszatéréstől, csak meg kell találni a megfelelő időt. A Frostbite miatt nem lenne nagyon nehéz dolguk a porttal.

A FIFA 17 mindenesetre biztosan jön PC-re szeptember 29-én, a többi változattal együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)