Hirdetés

EA Sports - késik az NBA Live, jön egy új UFC és Frostbite-ra vált a Madden NFL is

|

Az Electronic Arts elárulta, sportjátékok terén mire számíthatunk a következő pénzügyi negyedévben.

Hirdetés

Bár jól kaszál más címeivel is, az Electronic Artsnak fontosak a sportjátékok, és annak ellenére, hogy kosárban a 2K verhetetlen, az NBA Live-ot sem akarja elengedni.

A következő NBA játék viszont nem tavasszal, hanem ősszel jelenik majd meg, így a fejlesztők több időt kapnak a kipofozására, az új funkciók beépítésére. Az Ultimate Team alighanem visszatér.

Változás éri a Madden NFL sorozatot is, ugyanis a FIFA után ennél is lecserélik a motort Frostbite-ra. Ez javulást eredményez mind a látványban, mind a teljesítményben, és lehetővé tesz játékmenetbeli újításokat.

Nem beszéltek arról, hogy mi a helyzet a Switchre érkező FIFA játékkal, de azt megtudtuk, hogy a FIFA 18-ban lesz The Journey mód. Bejelentették a következő UFC játékot, ami 2018 márciusáig bármikor megjelenhet, illetve lesz természetesen NHL 18 is, várhatóan szeptemberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)