Hirdetés

EA Sports UFC 2 - mindenki bunyózhat kicsit ingyen

|

A kiadó egy ingyenes próbalehetőséget nyújt azoknak, akiket érdekel az EA Sports UFC 2, de eddig nem kötelezték el magukat a váráslás mellett.

Hirdetés

A régen mindennaposnak számító játékdemók mára igazi ritkaságszámba mennek, de több kiadó mellett az EA is érzi, hogy sok játékost vehetnek rá a vásárlásra, ha engedik nekik, hogy kipróbálják egy-egy játékukat. Így sok más címük után az EA Sports UFC 2 is egy ingyenes demólehetőséget kap hamarosan.

Mivel az MMA-játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, értelemszerűen csak ezeken a platformokon játszhatunk a demóval is. Összesen öt órányi játéklehetőséget biztosít nekünk a rendszer, amivel július 6-án, magyar idő szerint este hét órától 11-én este hétig élhetünk. A játékhoz mindkét konzol esetében egyszerűen csak rá kell keresnünk az EA Sports UFC 2-re a digitális áruházban, majd PS4-en le kell görgetnünk a találatok között az ingyenes demóig, míg Xboxon a játékot kiválasztva a "Get it free" opció kiválasztásával kezdhetjük meg a letöltést, ami után el is kezdhetjük osztani a pofonokat.

Ti kipróbáljátok majd, milyenek a bunyók a UFC 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)