Hirdetés

EA Sports UFC 2 - már fel is pofozhatod az ellenfelet

|

Megérkezett az EA Sports UFC 2 legújabb frissítése, ami egy ikonikus mozdulattal bővíti a mozdulataink tárházát.

Hirdetés

Már tölthetjük is az EA Sports UFC 2-höz kiadott csomagot, amely két új harcossal és játékmenetbeli újításokkal dobja fel az egyébként is izgalmas ketrecharcot.

Mostantól Patrick Cote és Louis Smolka bőrébe bújva is kitömhetjük az ellenfeleinket, de ami ennél is sokkal izgalmasabb, az a világ egyik legdurvább harcművészeti mozdulata, a pofon. Egész pontosan a Stockton Slap, amit Nick és Nate Diaz rendszeresen elsüt egy-egy meccsen. Persze ez erőben meg sem közelít egy jól helyezett horgot, de nagyon könnyen kizökkentheti az ellenfelet, aki ilyenkor sokkal könnyebben követ el hibákat.

A Diaz testvérek nem csak a könnyebb meccseken folyamodnak ehhez a technikához, Nate Diaz például Conor McGregort, a UFC 2 borítóján pózoló egykori bajnokot is felpofozta azon a meccsen, amikor elvette tőle az övet. Az új mozdulatot csak a Diaz testvérekkel tudjátok elsütni. A változtatások teljes listáját itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)