Hirdetés

EA Sports UFC 2 - megvan a teljes névsor

|

Végre megkaptuk az EA Sports UFC 2 választható sportolóinak teljes listáját. Több mint 250 harcos lesz a játékban.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy az EA Sports UFC 2-ben szerepelni fog a legendás Bruce Lee, a bokszoló Mike Tyson, és a WWE-ben korábban sikert sikerre halmozó CM Punk. Az EA Sports most viszont végre a játék hivatalos weboldalán közzétette a harcosok teljes névsorát.

Erre a linkre kell kattintanotok, hogy megnézzétek a súlycsoportokra bontott listát. A felhozatal nagyságára nem lehet egy rossz szavunk sem, hiszen több mint 250 kemény legény és harcias hölgy közül választhatunk. Az igazsághoz persze azért az is hozzátartozik, hogy egyes sportolók több súlycsoportban is szerepelnek, de ez legyen talán a legkisebb gondunk. A EA Sports UFC 2 egyébként új játékmódokkal is fel lesz vértezve, ezekről most megnézhettek egy összefoglaló videót.

A jelenlegi tervek szerint az EA Sports UFC 2 március 15-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti le fogtok csapni az új UFC játékra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)