Hirdetés

EA Sports UFC 2 - Mike Tyson a ringben (videó)

|

Vagy az oktagonban. Míg az első rész előrendelői Bruce Lee-t kapták ajándékba, a második EA Sports UFC esetében Mike Tyson lesz a prémium vendég.

Hirdetés

Mike Tysont valószínűleg mindenki ismeri. A boxolóként ismertté vált legendát az EA Sports UFC 2 előrendelői az első pillanattól fogva választhatják, de a többieknek sem kell külön fizetni érte.

Tyson ugyanis feloldható karakter lesz, nem pedig külön letölthető, és akkor válik elérhetővé, ha valaki bejut a hírességek csarnokába Karrier módban. A sajtóközlemény szerint a nehézsúlyú bajnok viszi be a legerősebb ütéseket a játékban található harcosok közül (hasonló dologból volt nemrég botrány). A félnehézsúlyú és nehézsúlyú sportolók között egyaránt megtaláljuk, két változatban: az "Iron" Mike Tyson a nyolcvanas évekbeli énje, míg a "Legacy" Mike Tyson képében úgy jelenik meg, ahogy karrierje végefelé láthattuk. Akik a sima kiadást rendelik elő, csak az Iron változattal játszhatnak azonnal, a Legacy csak a Deluxe Edition előrendelőinek jár. Az előrendeléssel egyébként Bas Rutten és Kazushi Sakuraba is instant feloldható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)