Hirdetés

EA Sports UFC 2 - új harcosokkal és játékmóddal bővül

|

Vadonatúj karakterekkel szállhatunk ringbe a következő frissítés után, továbbá néhány hibát is kijavítottak a fejlesztők.

Hirdetés

Már tölthető is a legújabb UFC 2 update, ami 3 játszható szereplővel bővíti az egymást püfölők listáját. Cris Cyborg gazdagítja a női harcosok osztályát, aki pont a hétvégén nyert kiütéssel az UFC 198-on. Mellette Valentina Shevchenko kickboxert, férfi oldalról pedig Albert Tumenovot üdvözölhetjük.

Az új játékmód, a Live Event Competition egy olyan verseny lesz, ami egy valóságban megrendezett esemény alapján fog felépülni. Például az UFC 200 július 9-én kerül megrendezésre, ezért a játékban május 14-től lehetőség lesz a játékosoknak felküzdeni magukat egy ranglétrán, akik közül a legjobbak bekerülnek a döntőbe, a Grand Tournament Final-be, ami Las Vegasban kerül megrendezésre, és a győztes elnyeri az EA Sports UFC 2 világbajnok címet.

A versenyben mindegyik harcos ugyanazon attribútum és mozgás szinten fog állni. A játékosok 5 perket  választhatnak a 10-ből, amivel testreszabhatják karakterük. Ezáltal az fog számítani, ki a jobb játékos, nem pedig az, ki választja ki a legerősebb karaktert.

Mindezek mellett néhány hibát is orvosol a frissítés. Fejlesztették az ellenfelek mesterséges intelligenciáját és a bíró viselkedésén is csiszoltak. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)