Hirdetés

EA Sports UFC 3 - folytatódik a bunyó

|

Megjelenési dátumot és trailert is tudunk mutatni a legújabb EA Sports UFC játék kapcsán.

Hirdetés

Azt már február óta tudjuk, hogy készül egy új UFC játék, most viszont már azt is elárulta az EA, hogy egészen pontosan mikor léphetünk be először az EA Sports UFC 3 nyolcszögletű küzdőtereire. 

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint 2018. február másodikán jelenik meg az EA Sports UFC 3. A játék PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkezik. Az új rész már a jelenleg ismerhető kevés információ alapján is bőségesen meg lesz tömve tartalommal. A G.O.A.T. Career Mode nevezetű játékmódban például igazi rajongótábort építhetünk harcosunk köré. Egy teljesen új játékon belüli közösségi média felület is azt szolgálja majd, hogy minél egyszerűbben nyomon tudjuk követni a sportolók közötti rivalizálásokat. Már az is biztos, hogy az előző részben megismert Knockout Mode mellé két új multiplayer játékmód is bekerül, ezek "Stand & Bang" és "Submission Showdown" névre hallgatnak. Mindezeken túl természetesen a bajnokságok sem maradnak ki.

Kaptunk egy friss és ropogós előzetest is, érdemes erre is vetni egy pillantást.

Titeket felcsigázott az EA Sports UFC 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)