Hirdetés

EA Sports UFC 3 - ilyen lesz az átdolgozott mozgás

|

A UFC 3 új videója azt mutatja be, hogyan alakított a fejlesztőcsapat a harcosok mozdulatain.

Hirdetés

Az EA Sports nem kötelezte el magát aziránt, hogy évente új UFC játékot adjon ki, de ez nem is baj. Valószínűleg a közönség sem akkora, hogy megérje, és jobb, ha a fejlesztők több időt kapnak az új funkciók beépítésére.

Hirdetés

Majdnem két évvel az előző rész után, február 2-án érkezik a UFC 3 PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A csapat sokat dolgozott a mozgáson és az animációkon, több mint ezer új ütésanimáció került be, minek következtében változatosabb mozdulatsorokat hajthatunk majd végre, realisztikusabbak lesznek a támadások és a kombók. Emellett külön odafigyeltek arra, hogy a helyezkedés és a beállás komolyabb hatással legyen a támadások sikerességére, erősségére. Végezetül pedig dolgoztak azon, hogy az egyes harcosok egyedi mozgása a játékban is hűen megjelenjen.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)