Hirdetés

EA Sports UFC - Bruce Lee összeveri Justin Biebert (videó)

|

Valamikor ennek is be kellett következnie: egy játékos megszerkesztette Justin Bieber hasonmását az EA Sports játékában, majd istenesen bucira verte a képét Bruce Lee-t irányítva.

Hirdetés

A közkedvelt és nagy tiszteletnek örvendő Justin Bieber néhány balhé után most egy kicsit eltűnt, nem ejtettünk érte túl sok könnycseppet, de valakiben továbbra is forrong a düh.

Emberünk ahelyett, hogy megkereste és leütötte volna a srácot (ami több okból sem lenne egyszerű feladat, de sokan hősként vinnék körbe bármely város főutcáján), az EA Sports UFC-ben kreált egy rá csak távolró hasonlító bantamsúlyú harcost (használjátok a képzelőerőtöket), aki egyébként nem volt teljesen szerencsétlen, de akkor sem fair dolog bárkit is Bruce Lee-vel szembeállítani. Négy perc körül jön a kiütés, ami nem annyira szép, mint lehetne, de egyeseknek biztosan kielégítő.

Magán a játékon van még mit csiszolni, tesztünket, ha minden jól megy, a következő GameStar magazinban olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)