Hirdetés

Electronic Arts - nem akar a legrosszabb lenni

|

Az EA Studios elnökhelyettesének az a célja, hogy a cég minőségi játékok kiadásával nyerje el az emberek tiszteletét.

Hirdetés

Az EA Studios nemrégiben másodszor is elnyerte a legrosszabb amerikai cégnek járó nem túl hízelgő címet, ám Peter Söderlund, a cég elnökhelyettese más véleményen van.

Söderlund az MCV-nek adott interjújában beszélt a céget ért kritikákról. "Amikor ilyesmi történik, le kell ülni és tisztázni kell a kérdést, hogy miért mondják ezt az emberek" - mondta Söderlund.

"Mi pontosan így jártunk el, és rájöttünk, hogy olyan dolgokat csinálunk, amit az emberek nem szeretnek. Ilyen az Online Pass. Az emberek nem szerették, aminek hangot is adtak, mi pedig megvitattuk az előnyöket és a hátrányokat, majd végül úgy döntöttünk, hogy megválunk tőle. A döntéseinknek összhangban kell lenniük a vásárlók kívánalmaival, és mi itt követtünk el hibákat" - tette hozzá Söderlund.

Az elnökhelyettes biztos benne, hogy ha folytatják a megkezdett utat, akkor szép lassan visszanyerik az emberek bizalmát, és nem kell többször szembenézni az elmarasztaló kritikákkal, amelyek a legrosszabb cégként emlegetik őket.

"A célom az, hogy a legjobbak legyünk. Azt szeretném, hogy az emberek a játékaink miatt emlékezzenek ránk, nem pedig azért, hogy mi lettünk Amerika Legrosszabb Cége. Azon kell dolgoznunk, hogy olyan játékokat készítsünk, amelyek által elnyerjük az emberek tiszteletét és jó érzéssel gondolnak ránk" - mondta Söderlund.

Söderlund még hozzátette, hogy a cég a Titanfallhoz hasonló pozitív visszajelzésből is merít, amelyekből kiderült számukra, hogy egy-egy új játéknál elengedhetetlen az innováció és az új megközelítés, különben a játékosokat nem lehet megnyerni. 

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)