Hirdetés

Nem stimmel valami az EA szervereivel, több játék is érintett

|

Úgy tűnik, hogy most várnia kell annak, aki egy kis online lövöldözésre vágyott.

Hirdetés

Nem ritka, hogy technikai gubancok miatt rövid időre akadozik vagy teljesen leáll egy szolgáltatás, és sajnos az is elég gyakori, hogy DDoS-támadások állnak a dolog hátterében. Most éppen az Electronic Arts szervereivel vannak gondok.

Hirdetés

A jelek szerint leálltak az EA bizonyos szerverei, ami leginkább a Star Wars Battlefront II-re és a Battlefield V-re van hatással, de akadtak olyan játékosok is, akik a FIFA 20 kapcsán tapasztaltak problémákat. Időközben az EA Play megerősítette a Twitteren, hogy már vizsgálják, mi lehet hatással a szolgáltatásokra, és a bejegyzés alapján úgy tűnik, hogy többek között még az Originnel is lehetnek problémák.

Nektek feltűnt, hogy baj van a szerverekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)