Hirdetés

EA - újabb stúdió zárt be

|

A nagy árszervezés részeként az Electronic Arts egy újabb stúdiójátol volt kénytelen megválni. Annyira azért nem sírunk.

Hirdetés

Persze a szokásos dolgok továbbra is fennálnak: sajnáljuk, hogy értékes fejlesztők váltak munkanélkülivé, és reméljük, hogy hamar új csapatra lelnek.

Ugyanakkor a frankfurti székhelyű EA Phenomic neve valószínűleg csak keveseknek cseng ismerősen. A valós idejű stratégiai játékokra szakosodott cég összesen öt alkotást tett le az asztalra (ha nem számoljuk a Spellforce sorozat kiegészítőit), legutóbb az ingyenesen játszható Command & Conquer: Tiberium Alliances elkészítése és felügyelete volt a feladatuk. Az információ még csak pletykaszinten terjed, de ilyenek azért ritkán szoktak valótlannak bizonyulni, ráadásul az EA közleményében az állt, hogy hetek óta folyik az átszervezés, melynek a Phenomic is egy áldozata lehet. A kiadó hozzátette még, hogy a leépítésben érintett dolgozók természetesen minden segítséget megkapnak az elhelyezkedéshez. Az Electronic Arts annak ellenére, hogy a hatvan főt számláló Phenomic-tól elbúcsúzott, továbbra is üzemelteti a Play4Free címeket, köztük a Tiberium Alliances-t is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)