Hirdetés

Az egyik író szerint zseniális lett volna a Visceral-féle Star Wars

|

Todd Stashwick szerint nagyon bánhatjuk, hogy nem láthatjuk azt a Star Wars játékot, amit még a Visceral csapata álmodott meg.

Hirdetés

Sajnos néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy az EA bezárta a Dead Space-sorozatról elhíresült Visceral Games stúdiót, ami nem csak azért szomorú, mert egy tehetséges csapatról volt szó, hanem azért is, mert a srácok dolgoztak egy történetorientált Star Wars játékon, amire rettentőek kíváncsiak voltunk. Már csak amiatt is, mert talán betöltötte volna a Star Wars 1313 által hagyott űrt.

Todd Stashwick, a játék egyik írója Amy Henniggel dolgozott együtt a játékon, aki korábban egyébként az Uncharted-sorozat történetéért és még megannyi elismert játékért volt felelős. Stashwick most a Twitteren osztott meg egy bejegyzést, amelyben elárulja, hogy miért is bánja igazán, hogy félig-meddig a kukában landolt a projekt:

"Gyönyörű volt, lenyűgöző, szórakoztató és vicces. Ez az utazás csak arról szólt, hogy tehetséges és elhivatott emberek szeretnének alkotni valami igazán nagyszerűt."

Az EA egyébként kijelentette, hogy sok mindent fel fognak használni az eddig elkészült alapanyagból, de a játék jelentős átalakításokon fog átesni, mire a boltok polcaira kerül. Sajnos könnyen lehet tippelni azt illetően, hogy ez magyarra lefordítva mit is jelent egy ilyen nagy kiadó esetében, de azért reménykedünk, hogy a következő csapat is ki tud majd hozni belőle valami érdekeset.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)