Hirdetés

EA vs. Take Two - A következő menet

|

Tovább folytatódik az Electronic Arts és a Take Two vezérkarának "párviadala", ahol az igazi tét nem más, mint a pénz.

Hirdetés

A minap lejárt az EA által tett, mintegy kétmilliárd dolláros vételi ajánlat, s mivel nem kaptak pozitív választ a T2 vezetőségétől, újfent kifejezték vételi szándékukat, ám a felkínált összeg nem változott. Az új határidő június 16., amíg ismételten meghosszabbításra nem kerül.
A Take Two természetesen reagált, ahogy ilyenkor azt illik, ám a válasz nem lesz az Electronic Arts vezérkarának ínyére. Tekintve, hogy az ajánlat összege szemernyit sem emelkedett, Strauss Zelnick az igazgatótanács feje továbbra sem javasolja a részvényeseknek, hogy megváljanak papírjaiktól, hiszen ez nem szolgálná sem a cég, sem az ő érdekeiket.

bioshock-display.jpg


Ezzel egyidőben Ben Feder CEO kijelentette, hogy az EA ajánlata egyszerűen alulértékeli vállalatukat. Most, hogy sikeresen megegyeztek a Universal Pictures-szel a Bioshock filmvászonra viteléről, s a GTA IV egymás után döntögeti az eladási rekordokat (a szórakoztatóipar minden szegmensét figyelembe véve) mindez különösen igaz.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)