Hirdetés

Végre elhagyja az Early Access-t a Subnautica

|

Alig 3 éve, hogy a Subnautica korai hozzáférésű változata felbukkant a Steamen, és most úgy néz ki hogy hamarosan végre meg is jelenik.

Hirdetés

Nem akarjuk nagyon lehúzni az Unknown Worlds csapatát, mert attól függetlenül, hogy tényleg nagyjából a teremtéssel egyidőben adták ki az Early Access verziót, folyamatosan fejlesztették, és rendesen ráncba szedték a Subnauticát.

Hirdetés

A játék 1.0-s verziója két héten belül fog megjelenni, január 23-án már a végleges kiadást nyomhatjuk majd. A megjelenést megelőző órákban a fejlesztők egy élő műsorral fogják megünnepelni az eseményt. Bemutatják majd a játék cinematic intróját, beszélgetnek a fejlesztéséről, aztán pezsgőbontás közepette megnyomják a nagy piros gombot.

A Subnautica oldalán találtok egy visszaszámlálót. Ezt beállíthatjátok kezdőlapnak az indulásig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)