Hirdetés

Gázpedállal a zombik ellen

|

Ki ne szeretne zombi hordákat megsemmisíteni pusztán a feltuningolt verdája segítségével? Casual móka következik.

Hirdetés

A méltán népszerű akciójáték, az Earn to Die folytatásában ismét kormány mögé kell pattannunk, mert az élőhalottak csak nem bírnak magukkal.

A feladat nem is lehetne egyszerűbb: az alapjárgányba bepattanva trancsírozhatjuk lökhárítónkkal az agyunkra éhező járkálókat egészen addig, míg bírjuk szuflával, majd a menetért kapott pénzt visszaforgathatjuk verdánk fejlesztésébe. Szükségünk is lesz hozzá, hiszen előremenetelésünkkel egyenes arányban keményedik a terep, erősödnek a zombik, érdemes hát golyószórót szerelni a motorháztetőre, tüskéket a kocsi elejére és mehet a menet. Ha kipróbálnátok, a Játéközönön megtalálhatjátok:

Earn to Die 2012 játék

Érdemes kezdés előtt beizzítani az Apocalyptica "I Don't Care" című számát, majd a szélvédőn koppanó zombibuksik ritmusára rákezdeni a refrénre: "If you were dead or still alive, I don't care, I don't care." Felejthetetlen élmény, én mondom.

Neked van kedvenc flashjátékod? Ne felejtsd el feltölteni a Játéközön oldalára, legyen a szép mindenkié.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)