Hirdetés

Earthfall - minden bővítmény ingyenes lesz

|

A kooperatív shootert külsőt megváltoztató kiegészítőkkel tervezik életben tartani.

Hirdetés

A videók alapján úgy tűnik, az Earthfall fogja betölteni a Left 4 Dead után maradt űrt. Nem zombikra lövünk majd, hanem földönkívüliekre, de nem csak mészárolunk, hanem feladatokat is teljesítünk közben.

Hirdetés

A játék július 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Eleve is tartalmas lesz, és a megjelenés után további pályák, játékmódok, egyéb cuccok jöhetnek, amik mind-mind ingyen hozzáférhetőek lesznek bárki számára. Cserébe viszont számos, kinézetet módosító cuccot szerezhetünk valódi pénzért, amik a játékmenetet nem befolyásolják, és senki nem veszít semmit, ha nem vásárolja meg őket. Aki akár csak egyet is vesz, hozzájárul ahhoz, hogy a játék még sokáig frissüljön, a Holospark srácai meg ne éhezzenek.

Kipróbáljátok, vagy a Left 4 Dead 3-ig elzárkóztok minden ilyentől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)