Hirdetés

Earthfall - ekkor jön a Left 4 Dead ihlette kooperatív lövölde

|

Ha egy játékot a Left 4 Dead inspirált, az rossz nem lehet - tartja egy ősi indián mondás. Hamarosan kiderül, hogy ez igaz-e a Holospark co-op shooterére is.

Hirdetés

Az Earthfall nem egy klasszikus lövölde lesz: ebben a sci-fi játékban a gonosz idegenek lerohanják a világunkat, hogy eltöröljék a komplett emberi fajt, mi pedig egy négyfős csapattal vethetünk véget törekvéseinknek a futurisztikus fegyvereinkkel. 

Hirdetés

A Holospark kooperatív mókája már tavaly óta elérhető a Steamen korai hozzáféréssel, azonban hamarosan végre megjelenik PC-re, Playstation 4-re és Xbox One-ra is. A stúdió bejelentése alapján a bűvös dátum július 13, a játék pedig nem csak digitálisan, hanem dobozos formában is elérhető lesz ekkor, amelyben a Gearbox Publishing segít. A vadonatúj trailer ízelítőt ad a játék hangulatából: 

A Left 4 Deadre hajazó Earthfall összesen tíz küldetést fog tartalmazni két kampányon keresztül. Július 13-án kiderül, hogy méltó-e a Valve klasszikusához. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)