Hirdetés

Earthfall - elég ütősnek tűnik a coop lövölde

|

Tavasszal indul a vadászidény, ahol négyfős csapatunk brutális idegeneket fog irtani.

Hirdetés

A gonosz idegenek egyetlen céllal érkeztek a mi világunkba: el akarják törölni a teljes emberi fajt. Megannyi film és videojáték indított már ilyen felütéssel, az Earthfall kedvcsináló videója láttán viszont mi is felkaptuk a fejünket.

Hirdetés

Első ránézésre ugyanis a játék remekül fest. Futurisztikus fegyverek garmadája áll majd rendelkezésünkre az űrlények ledarálására, ezt a nemes feladatot pedig természetesen nem egyedül kell végrehajtanunk: maximum három társunk is csatlakozhat a vadászathoz. A kiadott sajtóközlemény megemlíti, hogy a menő fegyverek mellett mozgatható barikádok és mobilágyúk is színesítik majd a palettát, illetve nagyon sejtelmes módon arra is kitér, hogy az idegenek saját technológiáját is ellenük fordíthatjuk. 

Lessétek meg gyorsan a friss előzetest, ebből azonnal tudni fogjátok, hogy nektek való-e az efféle kaland. 

Az Earthfall idén tavasszal érkezik PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra, az Early Access verzió viszont már most elérhető a Steamen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)