Hirdetés

Earthrise - nincs többé havidíj, kijavítják a hibákat

|

Az Earthrise egy bulgár fejlesztésű poszt-apokaliptikus sci-fi mmo.

Hirdetés

A hivatalos oldalon még nem írnak róla, de a Massively beszámolója szerint a Masthead Studios, a készítő/működtető úgy döntött, kiszáll a havidíjas versenyből.

Az Earthrise, egy sandbox típusú mmo, amely teljesen ingyenes lesz december egytől egészen addig, ameddig át nem térnek a free-to-play modellre a fejlesztők. Ezt azért így teszik, hogy megőrizzék a játékosok bizalmát.

Atanas Atanasov, a Masthead főnöke szerint: "Úgy döntöttünk, minden játékosunk végtelen játékélményt kap egészen addig, amíg a fejlesztésekben el nem érünk odáig, hogy mi is elégedettek legyünk az eredménnyel. Ebben a pillanatban az Earthrise az egyik legjobban kinéző, legjobb tartalommal rendelkező és leginkább játszható sci-fi mmo a piacon. Azonban sajnos nem tökéletes, nagyon zavaró problémák és bajok fordulhatnak elő benne, amelyek tönkretehetik a játékélményt. Tanultunk a múlt hibáiból, ezért eltöröljük a havidíjat amíg a játék megfelelő minőségű nem lesz."

Mielőtt mindenki rohanna Earthrise-ozni, egy apróság: az átmeneti időszakban nem lehet majd szabadon regisztrálni, csak meghívásos alapon lehet új játékosként beléni - ez a lehetőség tehát legfőképp azoknak szól, akik jelenleg is Earthrise játékosok.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)